ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΝΑΠΕ

Έχει περάσει πια ο καιρός που ο βιολογικός καθαρισμός καναπέ θεωρούταν πολυτέλεια για ένα σπιτικό ή μια επιχείρηση. Η πρόοδος της τεχνολογίας στα συστήματα καθαρισμού έχει πλέον καταστήσει τον βιολογικό καθαρισμό μια οικονομική και συνάμα την πλέον αποτελεσματική λύση για την απολύμανση των προσωπικών μας χώρων. 

Ένα από τα έπιπλα που χρειάζονται τακτικό και επαγγελματικό βιολογικό καθαρισμό είναι ο καναπές. Παρακάτω, θα ανακαλύψετε γιατί ο βιολογικός καθαρισμός καναπέ δεν είναι απλά κατάλληλος, αλλά απολύτως απαραίτητος για την υγεία τη δική σας και της οικογένειάς σας, των συνεργατών και των υπαλλήλων σας. 

Πρώτα, όμως, ας μάθουμε ορισμένα βασικά πράγματα για τον βιολογικό καθαρισμό για καναπέ και υφάσματα.

Βιολογικός Καθαρισμός Καναπέ

Τι είναι ο βιολογικός καθαρισμός καναπέ; 

Ο βιολογικός καθαρισμός – ή, πιο σωστά, ο οικολογικός καθαρισμός – είναι μια ειδική διαδικασία καθαρισμού που δεν αφαιρεί μόνο τους λεκέδες, τα στίγματα και τις κηλίδες από την επιφάνεια ενός υφάσματος, αλλά εισχωρεί βαθύτερα, διαλύοντας ακόμη και τους πιο επίμονους ρύπους, ενώ παράλληλα εξοντώνει ακάρεα, μικρόβια, βακτήρια και άλλους μικροοργανισμούς, δίχως καμία επιβάρυνση όχι μόνο για το περιβάλλον, αλλά και για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Η εξόντωση των μικροοργανισμών αυτών δεν προστατεύει μόνο την ανθρώπινη υγεία, αλλά και συμβάλλει και στην προστασία των αντικειμένων από τη φθορά, επιμηκύνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής τους. 

Γιατί χρειάζεται ο καναπές σας βιολογικό καθαρισμό; 

Ο Καναπές Χρησιμοποιείται Συχνά από Όλη την Οικογένεια και τους Επισκέπτες

Ο καναπές είναι ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα έπιπλα σε σπίτια και επιχειρήσεις. Σε αντίθεση με το στρώμα του κρεβατιού, που χρησιμοποιείται αποκλειστικά από ένα ή δύο άτομα, ο καναπές χρησιμοποιείται από όλη την οικογένεια και από κάθε λογής επισκέπτη – ακόμη και από κατοικίδια.

Στον Καναπέ Καθόμαστε Συχνά με Βρώμικα Ρούχα

Σε αντίθεση και πάλι με το κρεβάτι μας, όπου οι περισσότεροι ανεβαίνουμε με τις πιτζάμες και νυχτικά μας, στον καναπέ συχνά καθόμαστε με ρούχα τα οποία φοράμε και σε εξωτερικούς χώρους, όπως η δουλειά και το σχολείο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να συσσωρεύονται στην επιφάνειά του όχι μόνο βρομιά και ρύποι, αλλά και πολύ μεγαλύτερες ποσότητες μικροβίων, βακτηρίων, ακάρεων και άλλων επιβλαβών για την υγεία μας μικροοργανισμούς.

Ο Καναπές χρησιμοποιείται για Ύπνο & Έρχεται σε Επαφή με το Πρόσωπό μας

Επομένως, αν το στρώμα του κρεβατιού μας χρειάζεται τακτικά βιολογικό καθαρισμό, πόσο μάλλον ο καναπές μας, και μάλιστα πολύ πιο τακτικά – ιδίως αν λάβουμε υπόψη ότι συχνά τόσο εμείς όσο και τα παιδιά μας ξαπλώνουμε εκεί για έναν μεσημεριανό ή και βραδινό υπνάκο.

Ο Βιολογικός Καθαρισμός Προστατεύει τον Καναπέ από τη Φθορά

Εκτός από λόγους υγιεινής, ωστόσο, ο βιολογικός καθαρισμός προστατεύει το ύφασμα του καναπέ από φθορά, ενώ παράλληλα διατηρεί το χρώμα του λαμπερό και την αισθητική του άψογη για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Βελτιώνει την Αισθητική του Δωματίου, Εξαφανίζει τις Οσμές

Ένας καθαρός, λαμπερός καναπές αποτελεί στολίδι για τον προσωπικό σας χώρο, είτε τον οικιακό είτε τον επαγγελματικό, ενώ παράλληλα εξαφανίζει τις δυσάρεστες οσμές, ιδιαίτερα αυτή του τσιγάρου, της υγρασίας και του φαγητού, χαρίζοντάς του μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας.

Προστατεύει την Υγεία μας Απολυμαίνοντας, όχι Απλά Καθαρίζοντας τον Καναπέ

Ο σημαντικότερος, ωστόσο, λόγος για τον οποίο χρειάζεται ο καναπές μας συχνό βιολογικό καθαρισμός είναι ότι οι μικροοργανισμοί που συσσωρεύονται και πολλαπλασιάζονται στις ίνες του καναπέ μπορούν να προκαλέσουν σοβαρότατα προβλήματα στην υγεία μας, όπως

  • δερματικές παθήσεις (σπυράκια, εξανθήματα, φαγούρα κ.ά.)
  • αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα (δύσπνοια, ή ακόμη και άσθμα)
  • σοβαρές ασθένειες που προκαλούνται από ιούς και βακτήρια, μεταξύ των οποίων και ο κορονοϊός (COVID-19)

Εξασφαλίστε το πιο Αποτελεσματικό Βιολογικό Καθαρισμό για τον Καναπέ σας απο τη BioCleaning

Για να είναι αποτελεσματικός ο βιολογικός καθαρισμός, πρέπει να γίνει με τον κατάλληλο εξοπλισμό, τα σωστά απορρυπαντικά – και από πραγματικούς επαγγελματίες. Απαιτεί άριστη τεχνογνωσία και εξειδίκευση για να επιτευχθεί:

  • ένα υπέροχο αισθητικό αποτέλεσμα 
  • δίχως φθορά στον ίδιο τον καναπέ 
  • με πλήρη απολύμανση και βαθύ καθαρισμό.

Καθαρισμός στο Χώρο σας! 

Τα συνεργεία μας εξυπηρετούν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις βιολογικού καθαρισμού σε όλη τη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα: Θεσσαλονίκη και Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, Ήπειρο!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για μια ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ για τον βιολογικό καθαρισμό του καναπέ σας!