Γιατί εμάς;

Επαγγελματικοί Οικολογικοί – Βιολογικοί Καθαρισμοί Παντός Τύπου

Η εταιρεία Biocleaning αποτελεί μία από τις πρώτες εταιρείες επαγγελματικών οικολογικών – βιολογικών καθαρισμών στη βόρεια Ελλάδα, με ασυναγώνιστη πείρα στον κλάδο, καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις και προϊόντα καθαρισμού που εγγυώνται άριστο αποτέλεσμα και μηδενικές επιπτώσεις για το περιβάλλον και την υγεία σας! 

Ας γνωριστούμε λίγο καλύτερα… 

Τι Είναι ο Οικολογικός – Βιολογικός Καθαρισμός

Στόχος μας εξαρχής ήταν να καλύψουμε τις ανάγκες των καταναλωτών, τόσο ιδιωτών όσο και επαγγελματιών και επιχειρήσεων, για προϊόντα και υπηρεσίες καθαρισμού που δεν θα επιβαρύνουν την υγεία τους ή την υγεία των κατοικίδιών τους αλλά, παράλληλα, θα καθαρίζουν αποτελεσματικά και βαθιά τον οποιονδήποτε χώρο. 

Ένας σωστός βαθύς καθαρισμός δεν θα αφαιρέσει μόνο τα επιφανειακά στρώματα βρομιάς και τα σωματίδια σκόνης ή τους λεκέδες, αλλά και τα ακάρεα και τους μικροοργανισμούς που ευθύνονται για τη σταδιακή φθορά των αντικειμένων, καθώς και πλήθος αναπνευστικών παθήσεων και αλλεργιών. 

Με απλά λόγια, Ο οικολογικός καθαρισμός, ή όπως (λανθασμένα) είναι περισσότερο γνωστός, ο βιολογικός καθαρισμός ή βιοκαθαρισμός απαλλάσσει τον χώρο σας από κάθε λογής βρομιά, ρύπους και μικροοργανισμούς δίχως να κάνει κακό ούτε στο περιβάλλον, ούτε στον οργανισμό και την υγεία σας! 

Οι Υπηρεσίες Μας 

Από το 2009 αναλαμβάνουμε τον οικολογικούς καθαρισμούς κάθε είδους, όπως: 

  • Γενικούς βιοκαθαρισμούς κτιρίων και επαγγελματικών εγκαταστάσεων παντός τύπου, όπως γραφείων, βιομηχανικών χώρων εστίασης, υαλοπινάκων και βιομηχανικών ψυγείων. 
  • Γενικούς βιοκαθαρισμούς κατοικιών, διαμερισμάτων ή μεμονωμένων δωματίων. 
  • Βιοκαθαρισμούς σαλονιών, στρωμάτων ή επίπλων. 
  • Οικολογικούς καθαρισμούς χαλιών, μοκετών, κουρτινών και καλυμμάτων παντός είδους. 
  • Βιοκαθαρισμούς αυτοκινήτων και σκαφών. 

Γιατί να Επιλέξετε Εμάς 

Γιατί να επιλέξετε εμάς για τον οικολογικό – βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας; 

Γιατί αξίες μας είναι 

  • η υπευθυνότητα, 
  • η συνέπεια 
  • η  ταχύτητα 
  • και ο άρτιος επαγγελματισμός. 

Γιατί χρησιμοποιούμε τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και οικολογικά προϊόντα καθαρισμού που φέρουν όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις και πιστοποιήσεις διεθνών οργανισμών και της Ευρωπαϊκής ένωσης. 

Γιατί εξελίσσουμε συνεχώς τις τεχνικές μας, επιδιώκοντας πάντοτε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. 

Απόδειξη του ότι μας εμπιστεύεστε: η προτίμηση σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν εκτίμηση.

Γιατί στόχος μας είναι εσείς να γίνετε οι καλύτεροι διαφημιστές μας! 

Αναλαμβάνουμε οικολογικούς – βιολογικούς καθαρισμούς (βιοκαθαρισμούς) παντός είδους σε όλη τη βόρεια και κεντρική Ελλάδα: Θεσσαλονίκη και Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, Ήπειρο – ναι, σε κάθε πόλη και χωριό της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας, τα συνεργεία μας εξυπηρετούν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις βιοκαθαρισμού.  

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για μια ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ στον χώρο σας!