Βιολογικοί Καθαρισμοί Θεσσαλονίκη

Άμεση Επικοινωνία: 6946 015 987 | 2310 797 600 facebook button instagram

Σαλόνι σπιτιού 29,90

Στρώμα διπλό και ΔΩΡΟ στρώμα μονό 29,90

Σαλόνι αυτοκινήτου 24,90

Χαλιά ένα και ένα δώρο 29,90 

 

BioCleaning: Ότι πιο επώνυμο στο Βιοκαθαρισμό...

*ΧΡΗΣΗ 100% ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Υπηρεσίες Biocleaning

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ/ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Είτε μιλάμε για την οικοδομή που ζείτε, είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο, η εταιρία μας είναι σε θέση να σας παρέχει μία καθαρή και ευπαρουσίαστη εγκατάσταση. Με υπευθυνότητα και σοβαρότητα θα σας προσφέρουμε σταθερά αυτό που υποσχόμαστε. Καθαριότητα και Υγιεινή.


Δεν σας βλέπουμε σαν κάτι προσωρινό, σαν μία “αρπαχτή”. Βλέπουμε τους πελάτες μας σαν μακροπρόθεσμους συνεργάτες, προσφέροντάς τους ποιοτικές υπηρεσίες καθαρισμού.

Απολυμανσεις / Απεντομωσεις

Εξεικικευμένος συνεργάτης της Biocleaning με την χρήση των πιο εξελιγμένων οικολογικών μεθόδων είναι σε θέση να σας απαλλάξει από τρωκτικά ή έντομα που κάνουν την διαβίωσή σας δύσκολη. Η εμπειρία των συνεργατών μας στην συγκεκριμένη εργασία εγγυάται την καταπολέμηση των παράσιτων στον χώρο σας με την επιλογή της κατάλληλης μεθόδου βιοκτονίας. 

Απολυμάνετε σπίτια, δημόσιους χώρους ή χώρους εργασίας.

Τι σιχαίνονται περισσότερο οι γυναίκες σε ένα σπίτι; Τις κατσαρίδες. Και αυτό γιατί είναι τα πλέον απεχθή έντομα που βρωμίζουν και μολύνουν τον χώρο στον οποίο κινούνται. Τα σύγχρονα αστικά κέντρα μαστίζονται από το πρόβλημα της κατσαρίδας. 

Εργοστάσια, εταιρίες, δημόσιες υπηρεσίες, καταστήματα, σπίτια, ακόμα και νοσοκομεία, έχουν αυτούς τους απρόσκλητους επισκέπτες να μολύνουν τον χώρο.

Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς γι’ αυτό; Με τους πιο εκειδικευμένους συνεργάτες και με τη χρήση των πιο αποτελεσματικών εντομοκτόνών, εγγυόμαστε την απαλλαγή σας από το σιχαμερό αυτό έντομο. Πείτε μας το πρόβλημα. Έχουμε την λύση.

Αλλες υπηρεσιες

  • Συντηρήσεις κτιρίων , βιομηχανικών χώρων κ.λπ. 
  • Αρχικοί καθαρισμοί κτιρίων, μετά από οικοδομικές εργασίες. 
  • Πλύσιμο μοκετών και χαλιών.
  • Εξυπηρέτηση πελατών μας με αναλώσιμα (χαρτικά-καθαριστικά) 
  • Πλύσιμο σαλονιών. 
  • Καθαρισμοί Parking και αποθηκευτικών χώρων. 
Βρίσκεστε εδώ: Home Υπηρεσίες