Βιολογικοί Καθαρισμοί Θεσσαλονίκη

Άμεση Επικοινωνία: 6946 015 987 | 2310 797 600 facebook button instagram

Θα θέλατε να μάθετε την αλήθεια για τα στρώματα;

Έχετε αλλεργίες; Ξυπνάτε κουρασμένοι; Έχετε αϋπνίες; Φτερνίζεστε μήπως συχνά ή έχετε φαγούρα; Για αυτά και για ακόμη περισσότερα ευθύνεται το άκαρι που ζει στο στρώμα μας. Τι είναι το άκαρι; 

Το άκαρι είναι μικρό αρθρόποδο και ταξινομείται μαζί με το τσιμπούρι στα ακάρεα. Είναι το πιο ποικιλόμορφο από τα αραχνοειδή και ενώ το τσιμπούρι φαίνεται εύκολα, ένα άκαρι γίνεται δύσκολα ορατό με το ανθρώπινο μάτι καθώς έχει μέγεθος μικρότερο, συνήθως, από ένα χιλιοστό του μέτρου. Μερικά είδη μπορούν να φτάσουν τα 20 χιλιοστά και άλλα, με μέγεθος μόλις 0,08 του χιλιοστόμετρου, μπορούν να κάνουν φωλία ακόμη και στο θύλακα μιας ανθρώπινης τρίχας.

Το ερώτημα που προκύπτει λοιπόν  είναι, πως μπορούμε να απαλλαγουμε από αυτά;  

Η BioCleaning χρησιμοποιώντας την προηγμένη μέθοδο UV υπόσχεται να σας απαλλάξει από τους εκατομμύρια αυτούς οργανισμους και τα περιττώματα τους. 

Ποια διαδικασία ακολουθείτε;  

  • Περνάμε το σύστημα δονήσεων σε όλο το στρώμα έτσι ώστε όλα τα ακάρεα που εδρεύουν στο στρώμα να ανέβουν στην επιφάνεια.

  • Απορροφούμε με δυνατή αναρρόφηση τα ακάρεα μαζί με τα περιττώματα τους.

  • Εκθέτουμε το στρώμα σε ακτινοβολία uv για αποτελεσματική αποστείρωση.

  • Ψεκαζουμε με αντιαλλεργικο σπρέι 

  • Απολαμβάνετε τον ύπνο σας στο "νέο" σας στρώμα

Και τι γίνεται με χρόνιους τοπικούς λεκέδες; Ακολουθώντας τις ρητές οδηγίες χρήσης των κορυφαίων καταστακευαστων στρωμάτων, είναι απαγορευτικη η χρήση του νερού. Ως εκ τούτου ο βιολογικός καθαρισμός στο στρώμα πραγματοποιείται μόνο με στεγνό καθάρισμα. Μεδοθοι όπως η χρήση ατμού ή ο ψεκασμός αναρρόφηση για την αντιμετώπιση λεκέδων πέρα από πεπαλαιωμένοι είναι και καταστροφικοί.

Αφεθείτε λοιπόν στα χέρια των ειδικών και νιώστε την ασφάλεια της BioCleaning

Βρίσκεστε εδώ: Home Άρθρα Θα θέλατε να μάθετε την αλήθεια για τα στρώματα;