Βιολογικοί Καθαρισμοί Θεσσαλονίκη

Άμεση Επικοινωνία: 6946 015 987 | 2310 797 600 facebook button instagram

Συχνές ερωτήσεις

Είμαστε εδώ για να δώσουμε απάντηση σε κάθε σας ερώτημα, αυτές είναι κάποιες απο τις πιο συχνές ερωτήσεις που μας κάνετε και είναι χαρά μας να απαντήσουμε!

ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΜΟΥ; Τους καλοκαιρινούς μήνες χρειάζεται περίπου 2-3 ώρες ώστε να στεγνώσει, βέβαια αυτό ποικίλει ανάλογα το ύφασμα και τη τοποθεσία του σπιτιού μας. τους χειμερινούς μήνες δεν αλλάζει κάτι ιδιαίτερα, ας σκεφτούμε ότι έχουμε αναμμένα τα καλοριφέρ ή κάποιο άλλο είδος θέρμανσης, οπότε πάλι χρειαζόμαστε 2-3 ώρες. 

ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ; Το συνεργείο μας χρειάζεται από μία εώς δύο ώρες  για να κάνει τις καλύτερες δυνατές εφαρμογές, ανάλογα με το ύφασμα και τους λεκέδες που υπάρχουν.

ΕΡΧΕΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ; Εξυπηρετούμε σε όλη την βόρεια Ελλάδα περιλαμβανομένης και της Χαλκιδικής.

ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΛΕΚΕΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ; Το συνεργείο μας είναι απόλυτα εξειδικευμένο καθώς και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε, μόλις λοιπόν κάνουμε την πρώτη εφαρμογή μπορούμε να γνωρίζουμε το ποσοστο επιτυχίας με ακρίβεια, το μόνο βέβαιο είναι ότι έπειτα απο τον καθαρισμό ο καναπές μας δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που ήταν προηγουμένως ( δείτε την ενότητα ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ για να αξιολογήσετε προσωπικά την εργασία μας)

ΘΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΘΕΙ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΜΟΥ; Αυτό είναι απόλυτα βέβαιο και σίγουρο, βάσει επιστημονικών ερευνών επιτελείτε απολύμανση στο 99,7% ένα τεράστιο ποσοστό επιτυχίας μιας και τα μικρόβια εξελίσσονται συνεχώς με αμείωτο ρυθμό.

ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ; Είναι απολύτως οικολογικά τα σκεύασματα που χρησιμοποιούμε, αυτό πιστοποιείτε απο το κρατικό χημείο Ελλάδος, αντίγραφο το οποίο δίνεται και στον πελάτη.

ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ; Υπάρχει μία διακριτική μυρωδιά που μας θυμίζει λεμόνι, δίνει μία ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας.

ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΕ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ; Τα σκεύασματα είναι οικολόγικα, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

                                        Παρακαλούμε για οποιαδήποτε άλλη απορία, επικοινωνήστε μαζί μας με κάποιον απο τους τρόπους που φαίνεται στην ενότητα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρίσκεστε εδώ: Home Άρθρα Συχνές ερωτήσεις